Alisia Boiciuc (CSȘ 2 – CNOPJ Baia Mare) a fost invitată să participe la programul ”Respect Your Talent – class of 2021” derulat de Federația Europeană de Handbal.

În premieră Alisia Boiciuc (CSȘ 2 – CNOPJ Baia Mare) a fost convocată la lotul național de tineret al României. Pentru o acțiune de pregătire centralizată (inclusiv patru meciuri). Alisia a mai primit o veste bună: a fost invitată să participe la programul ”Respect Your Talent”/”Respectă-ți talentul”, ediția 2021.

Este vorba despre un program lansat de Federația Europeană de Handbal în 2019. Tabăra anuală ”Respect Your Talent” oferă celor mai buni tineri jucători din Europa șansa de a întâlni și de a lucra cu experți de top și cu cei mai buni jucători de handbal din lume. Printre ambasadorii programului figurează personalități ca Ana Gros, Stine Bredal Oftedal, Andreea Lekic, Nerea Pena, Anja Althaus, Kari Aalvik Grimsbo, Jelena Grubisic, Johanna Ahlm sau Stefan Lövgren.

”Respect Your Talent” va avea loc în acest an în perioada 16-18 decembrie, la Viena.

Alisia Boiciuc a fost căpitanul naționalei de junioare a României la Campionatul European desfășurat în Muntenegru. De asemenea, a fost golgeterul ”tricolorelor”. A înscris 49 de goluri, fiind pe locul 5 în topul marcatoarelor de la European.

Mai multe despre ”Respect Your Talent” găsiți aici.

Sursă informații: CNOPJ Baia Mare. Sursă foto: CNOPJ Baia Mare (deschidere), EHF

CITEȘTE ȘI:
Handbal | 2 jucătoare din Baia Mare, convocate la naționala de tineret

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.