Adi Vasile a fost instalat azi în funcția de selecționer al naționalei feminine de handbal a României, iar în paralel o va antrena și pe CSM București, anunță Federația Română de Handbal.

La 38 de ani, Adi Vasile, antrenorul echipei CSM București, este de astăzi selecționerul echipei naționale a României. Tehnicianul a semnat un contract valabil până în 20 decembrie 2021.

Președintele Federației Române de Handbal, Alexandru Dedu, s-a declarat liniștit de alegerea făcută de Comisia Tehnică a Federației Române de Handbal: ”Îmi doresc din suflet să ne oblige actualul staff tehnic să semnăm pe tot ciclul olimpic pentru Paris”, a spus Alexandru Dedu.

La rândul său, Adi Vasile spune că așteaptă acest moment de când s-a apucat de antrenorat: „Fără îndoială, este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale… Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staff-ul meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv, acela de a ne califica la JO de la Tokyo”.

Secund la naționala ”tricoloră” va fi norvegianul Bent Dahl, iar antrenorul cu portarii va rămâne Jaume Fort Mauri. În paralel, Adi Vasile va continua și ca antrenor la CSM București.

Sursă informații și foto: Federația Română de Handbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.