În Carei a avut loc a XI-a ediție a turneului internațional ”Memorialul Mircea Dohan”. Eveniment care a programat un turneu de minihandbal și un turneu destinat juniorilor și junioarelor III.

La minihandbal, din Maramureș au fost prezente echipe de la Academia de Handbal Minaur Baia Mare, CS Seini, Academia Alexandru Csepreghi Baia Mare și AS Dr. Browns Baia Mare.

În competiția junioarelor III, din Maramureș a fost angrenată echipa CSȘ 2 Baia Mare. În faza grupelor, băimărencele au obținut următoarele rezultate: 15-30 cu LPS Satu Mare, 19-20 cu Liceul ”Liviu Rebreanu” Turda.

În turneul juniorilor III, în grupe, CS Seini a bifat scorurile: 18-37 cu Liceul ”Liviu Rebreanu” Turda, 11-24 cu Hajdunanasi Sport Klub, 15-15 cu KKS Cămin. Tot în turneul juniorilor III a evoluat și Academia de Handbal Minaur Baia Mare. Rezultate din grupe: 31-18 cu CS Adep Satu Mare, 37-26 cu LPS Oradea, 37-20 cu HC Dynamic Zalău. În urma acestor rezultate, Academia de Handbal Minaur s-a calificat în finală, unde a întâlnit Liceul ”Liviu Rebreanu” din Turda. Finală câștigată cu 31-29. Pe lângă locul I, băimărenii se întorc acasă și cu două premii speciale: Cosmin Budea a fost desemnat cel mai bun portar, iar Denis Roman a fost golgeterul turneului.

Maramureșul handbalistic a fost prezent nu doar în competiții, ci și pe lista invitaților. Acolo unde au figurat Maricel Voinea, Alexandru Stamate și Simona Maior Pașca.

Eveniment organizat de Asociația Club Sportiv Mircea Dohan, în parteneriat cu Asociația Club Sportiv Team Cristian Gațu. Sub egida Federației Române de Handbal.

Sursă informații și foto: Facebook / Academia de Handbal Minaur Baia Mare, Facebook / Memorialul DOHAN Mircea

CITEȘTE ȘI:
Handbal | Maramureșeni la ”Memorialul Mircea Dohan” din Carei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.