19 jucători de la CS Minaur au fost prezenți astăzi la reunirea lotului, la primul antrenament condus de Alexandru Sabou, alți patru urmând să se alăture echipei. Au lipsit de la reunire Gabriel Massuca Teca (aflat la naționala Angolei), Ovidiu Ardelean și Erik Pop (la lotul de tineret) și Nemanja Ratkovic (va veni în 14 iulie).

Lotul CS Minaur:

  • Portari: Anton Terekhov (Ucraina), Barna Buzogany, Răzvan Pop
  • Extreme stânga: Daniel Bera, Milan Kotrc (Cehia), Lucas Sabou
  • Interi stânga: Stevan Vujovic (Muntenegru), Ovidiu Ardelean, Viorel Fotache
  • Centri: Stefan Vujic (Serbia), Călin Căbuț, Mihai Dobra, Erik Pop
  • Interi dreapta: Anderson Mollino da Silva (Brazilia), Eduard Iordachi, Bogdan Mănescu
  • Extreme dreapta: Tomas Cip (Cehia), Tudor Buguleț, Artem Kozakevych (Ucraina)
  • Pivoți: Robert Nagy, Gabriel Massuca Teca (Angola), Mihai Bușecan, Nemanja Ratkovic (Serbia)
  • Antrenor: Alexandru Sabou

Va fi o primă săptămână cu antrenamente pe plan local pentru readaptarea organismului la efort și cu vizita medicală. Din 18 până în  27 iulie, echipa va efectua un stagiu de pregătire centralizată, la Novi Sad (Serbia). Pe 27 se pleacă din Serbia, iar pe 28 iulie se va disputa primul meci amical, cu SCM Politehnica Timișoara, în deplasare. În zilele de 5 și 6 august va avea loc un turneu în Baia Mare. Vineri, 5 august: Minaur – HC Odorhei (ora 11.00); Potaissa Turda – CSU Suceava (13.00). Sâmbătă, 6 august: Suceava – Odorhei (15.00); Minaur – Potaissa (17.00).

Urmează un turneu în Serbia, pe 12 și 13 august, unde se vor disputa două jocuri, cu RK Jugovic Kac (Serbia – locul 12) și Vojvodina Novi Sad (Serbia – locul 1). Băimărenii vor mai participa la un turneu înaintea startului de campionat, la Sânnicolau Mare, pe 19-20 august, acolo unde vor întâlni Steaua Roșie Belgrad (Serbia – locul 9) și Pick Szeged (Ungaria – câștigătoarea ultimei ediții de campionat în țara vecină).

Minaur va juca primele două etape din Liga Zimbrilor pe propriul teren. Pe 27 august este jocul inaugural, cu CSU Suceava, iar o săptămână mai târziu, cu CSM București.

Sursă informații și foto: CS Minaur

CITEȘTE ȘI: Handbal | ”Sperăm să fie un an mai bun decât cel…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.