Ansamblul de bronz

9 sportive, 3 competiții, 2 medalii – așa poate fi sintetizat finalul săptămânii precedente pentru gimnastele de la CSȘ 2 Baia Mare.

Maya Coste și prof. Mihaela Borz

În perioada 12-14 noiembrie, în Brașov au avut loc trei competiții naționale organizate de Federația Română de Gimnastică Ritmică. Este vorba despre Cupa României, Campionatul Național de ansambluri și despre Festivalul Național de gimnastică ritmică. 15 cluburi din țară au participat, Baia Mare fiind reprezentată de 9 sportive de la CSȘ 2, însoțite de prof. Mihaela Borz.

La Cupa României, gimnasta Dea Banc a concurat la categoria juniori 2. S-a clasat pe locul 6 la individual compus. La Campionatul Național de ansambluri, băimărencele au urcat pe locul 3 la categoria ansamblu fără obiect, juniori 3. Ansamblul este format din sportivele Olivia Petric, Iris Cucoșel, Oana Borcuti, Karolina Man, Alessya Popovici, Alessia Trufan și Carla Feher. Maya Coste a concurat la categoria juniori 4 în cadrul Festivalului Național de gimnastică ritmică și a cucerit argintul la exercițiu fără obiect.

Dea Banc, locul 6 la Cupa României

Acestea au fost ultimele competiții naționale din 2021. Peste două săptămâni, Dea Banc va participa la o competiție internațională în Polonia. În luna decembrie se dorește organizarea serbării de final de an pentru gimnastele de la CSȘ 2.

Mai multe vești de la CSȘ 2 Baia Mare găsiți aici.

Sursă informații și foto: Mihaela Borz

CITEȘTE ȘI:
Tenis de câmp | O băimăreancă la Academia Rafa Nadal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.