Echipa de gimnastică ritmică a LPS Baia Mare a participat la turneul internațional de gimnastică ”Iași Trophy”. Competiție dedicată tuturor categoriilor de vârstă, de la copii la senioare. Băimărencele, antrenate de Ileana Iakob și Amalia Mali, au câștigat 16 medalii. Șase de argint, prin Maria Chișcasa, Eva Grumăzescu și Elisabeta Ardelean. 10 de bronz, obținute de Andrada Botoș, Alexia Ciocotișan, Sofia Ciocotișan, Valentina Ilieș, Karina Rus și Irina Marian.

”Ce este frumos la concursul ăsta este că păstrează tradiția mai veche de a organiza după concurs o petrecere pentru gimnaste. Un eveniment la care se fac schimburi de daruri, se leagă prietenii, se dansează și, în general, toată lumea se simte fericită. Așa era pe vremuri… Acum, când toate costă, când te grăbești mereu, când trebuie să reduci costuri, nimeni nu-și mai permite așa ceva! Și de aceea a special concursul de la Iași…”, spune Ileana Iakob.

Sportivele și antrenoarele lor mulțumesc cu recunoștință sponsorilor care au făcut posibilă participarea la acest turneu. ”În sportul de performanță, pe lângă pregătirea de specialitate în condiții bune, cea mai importantă este participarea la cât mai multe competiții. Asta aduce experiență și încredere!”, menționează antrenoarea.

Sursă informații și foto: Ileana Iakob

CITEȘTE ȘI:
Gimnastică ritmică | Medalii pentru LPS Baia Mare la Cupa internațională ”Alexandra Pavel”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.