Federaţia Română de Fotbal are de gând ca de anul viitor să organizeze Supercupa României – meciul dintre câștigătoarea campionatului și cea a Cupei României – în ţări cu comunităţi mari de români, a anunţat, ieri, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, într-o conferinţă de presă, după ședința Comitetului Executiv al forului fotbalistic.

„La nivelul Comitetului Executiv, ne-am asumat un proiect prin care ne dorim să ducem cluburile cât mai aproape de toţi românii, indiferent unde sunt aceştia. De aceea, în 2022 ne propunem să organizăm Supercupa României într-una dintre ţările cu comunităţi mari de români precum Italia, Spania, Germania, Marea Britanie, SUA sau Moldova. Oricare dintre aceste ţări poate reprezenta o opţiune începând cu ediţia 2022 a Supercupei”, a afirmat șeful de la Casa Fotbalului. Răzvan Burleanu a mărturisit că planul ar fi fost să se organizeze Supercupa în strîinîtate chiar de anul acesta, însă demersul a fost dat peste cap de pandemie.

Comitetul Executiv al FRF a aprobat, în ședința de ieri, ca Supercupa României 2021, care se va disputa între CFR Cluj și Universitatea Craiova, să se joace în 10 iulie, pe un stadion din țară care va fi anunțat ulterior.

Sursa foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.