Selecționata Under 20 a României va disputa în octombrie două meciuri de pregătire. Din lotul convocat de Bogdan Lobonț face parte și Alin Văsălie de la CS Minaur Baia Mare.

În 7 octombrie, pe Stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari, România Under 20 va evolua în compania selecționatei Under 20 a Cehiei. Meciul va începe la ora 19.00. În 11 octombrie, de la ora 16.00, pe Karl-Liebknecht-Stadion din Potsdam, ”tricolorii” Under 20 vor juca împotriva Germaniei.

23 de jucători a convocat selecționerul Bogdan Lobonț pentru aceste două meciuri. Printre ei se numără și Alin Văsălie (născut în 21 aprilie 2002) de la CS Minaur Baia Mare. Originar din Satu Mare, Văsălie a mai evoluat pentru Olimpia Satu Mare, Universitatea Cluj, Comuna Recea. Mijlocașul a fost – în 2017 – cel mai tânăr debutant din Liga a II-a, jucând la acea oră pentru Olimpia Satu Mare.

În actualul sezon, Văsălie a evoluat în opt meciuri pentru CS Minaur (cinci în Liga 3, trei în Cupa României) și a înscris de cinci ori pentru echipa sa (de trei ori în Liga 3 și de două ori în Cupa României).

Partidele României Under 20 vor fi transmise în direct de Digisport.

⚽️ Lotul convocat de Bogdan Lobonț pentru meciurile cu Cehia și Germania este disponibil aici.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal, CS Minaur Baia Mare. Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.