Timp de o săptămână, în perioada 22-28 septembrie, 62 de jucători născuți în anul 2007 s-au pregătit la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia.

”Acțiunea coordonată de Răzvan Rotaru, Iulian Cojocaru, Victor Ene și managerul departamentului de scouting, Ion Geolgău, a constat în antrenamente, vizită medicală, teste fizice și meciuri-test. Scopul a fost formarea unui lot lărgit pentru noua națională Under 15 a României, care ar urma să joace, în această toamnă, primele meciuri internaționale”, informează Federația Română de Fotbal.

Printre cei 62 de jucători convocați la Mogoșoaia s-a numărat și Ianis Stan-Oros de la AFC Viitorul Sighet.

Pe lângă monitorizarea performanței sportive a jucătorilor, membrii staff-ului au pus accent și pe activitățile din afara terenului de joc. Puștii convocați au beneficiat și de proiectul educațional Football Management Skills. Au avut un anumit timp alocat temelor pentru școală, au participat la sesiuni de mental coaching. ”Obiectivul proiectului Football Management Skills este construirea noilor generații de tricolori cu jucători mai bine adaptați fotbalului profesionist, capabili să își consolideze stabilitatea financiară, expunerea media adecvată, să aibă un regim nutrițional sănătos, un echilibru mental și un traseu sportiv în spiritul integrității”, precizează sursa citată.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: AFC Viitorul Sighet

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.