Echipele de organizare UEFA Under 21 Championship au preluat stadioanele din București și Cluj-Napoca unde vor avea loc meciurile de la turneul final găzduit de România și Georgia în perioada 21 iunie – 5 iulie. Instalarea echipelor pe cele patru arene – Steaua, Giulești, Cluj Arena și „Dr. Constantin Rădulescu” – repezintă momentul zero al turneului. Grupurile de lucru locale vor fi coordonate de reprezentanții UEFA pentru a asigura cele mai bune condiții tuturor participanților la EURO U21, fie că e vorba de echipele naționale, fie că e vorba de suporteri.

280 de voluntari își vor aduce contribuția la EURO U21, repartizați în roluri pentru zece departamente diferite.

„Din punct de vedere organizatoric, suntem pregătiți pentru orice provocare. Avem echipe de proiect dedicate pentru fiecare dintre cele 4 stadioane – Steaua, Giulești, CFR Cluj și Cluj Arena. Am pornit pregătirile acum un an și nu avem emoții în a respecta standardele UEFA în materie de turnee europene. Avem experiența organizării EURO 2020, care a fost una foarte apreciată de forul continental”, a arătat Alexandru Cândea, project leader UEFA Under 21 Championship.

Capitala va găzdui toate cele șase meciuri din grupa B, în care se află România, Spania, Croația și Ucraina, un sfert de finală și o semifinală. Cluj-Napoca va găzdui meciurile grupei D, din care fac parte Franța, Italia, Elveția și Norvegia, precum și un sfert de finală.

Tot  astăzi s-au deschis și casele de bilete ale stadioanelor unde vor avea loc meciurile Campionatului European. Acestea vor funcționa zilnic, până la data disputării ultimului meci pe fiecare din cele patru arene. În continuare, biletele pot fi cumpărate și online, de pe site-ul oficial under21tickets.ro. 

Sursă informații și foto: FRF

CITEȘTE ȘI: Fotbal | Unde se văd meciurile de la EURO U21 și…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.