Mâine începem balul în Campionatul European Under 21. România va întâlni Olanda, într-o grupă din care mai fac parte Ungaria și Germania. Meciurile naționalei noastre se vor disputa în Ungaria, una dintre țările organizatoare ale Campionatului European, alături de Slovenia. Ce șanse avem să ieșim din grupă? Optimiștii ar spune că avem destule, pesimiștii e limpede ce ar zice 🙂

Una peste alta avem o echipă U21 promițătoare, cu jucători care nu par să tremure în ghete ori în șorturi. Să nu uităm că la Campionatul European din 2019 am ajuns în semifinale și abia ne-au bătut nemții. Se vor mai fi schimbat vremurile de atunci, însă nu radical.

Pe de altă parte și naționala mare își începe meciurile din preliminariile Campionatului Mondial. În 25 martie, România va întâlni, pe teren propriu, Macedonia de Nord (pe Arena Națională, la ora 21.45). Trei zile mai târziu jucăm tot acasă, cu Germania, după care, în 31 martie, avem meci în deplasare, cu Armenia. Din grupa României mai fac parte Islanda și Liechtenstein. Prima clasată se califică la CM, a doua merge la baraj. Despre Germania ce poți spune decât că e o nucă tare? Ori un fel de ”nucănștain”. E drept că nu prea i-am bătut pe nemți, dar asta nu înseamnă că e timpul pierdut. Așa că hai, România, și Under 21, și peste 21. Fotbalul va rămâne, îngânându-l pe Blaga, mirabila sămânță a speranței.  (T.V.S.)

Sursa foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.