Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va fi susținută sâmbătă la meciul cu Astra Giurgiu de… oameni de zăpadă!

Asta pentru că suporterii celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe doresc să își demonstreze într-o manieră inedită atașamentul față de echipă, porpunându-și să umple tribunele cu oameni de zăpadă înaintea meciului cu Astra Giurgiu.

”În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, putem demonstra că suntem alături de echipă. Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă”, așa începe mesajul postat pe contul de socializare de către suporterii echipei din Sfântu Gheorghe.

Jocul cu Astra are loc sâmbătă, în cadrul etapei 18 din Liga 1.

”Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea ca, în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască un om de zăpadă, pe care să îl așeze pe scaunele stadionului”, este invitația lansată pentru iubitorii echipei de Liga 1.

Nu contează dacă omul de zăpadă e mic sau mare, mai slab sau mai rotofei. Dar niște reguli tot sunt: ”Omul de zăpadă trebuie să poartă o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal”.

Meciul ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – AFC Astra se joacă de la ora 12.30 pe Stadionul Municipal Sfântu Gheorghe.

Sursă informații: Facebook / Sepsi OSK szurkolók hivatalos oldala-Suporteri-Fans page. Imagine de Gerd Altmann de la Pixabay.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.