Foto (c) FC Rapid 1923

După ce a fost declarat omul meciului CFR Cluj și Rapid București, din prima rundă de play-off a SuperLigii, Răzvan Onea a poposit acasă. În Maramureș.

Duminică a avut loc meciul dintre CFR Cluj și Rapid București. În prima etapă de play-off din SuperLigă. Partida s-a terminat cu 2-2 (2-1). ”La zece minute de la reluare, Răzvan Onea a restabilit din nou egalitatea, cu primul gol în tricoul alb-vișiniu, după un assist al lui Sefer”, se arată în cronica meciului postată pe site-ul Rapidului. Declarat omul meciului, Răzvan Onea a mărturisit la microfonul Rapid TV despre posibilitatea a fi convocat la națională: ”Fiecare se gândește la națională, este visul meu de mic, dar când va fi rândul meu voi răspunde prezent și voi da totul pentru România”.

Beneficiind de câteva zile libere, Răzvan Onea a poposit după meci acasă. În Maramureș. ”Jucător originar din comuna noastră, din satul Buzești, și fost elev al Școlii «Lucian Blaga» Fărcașa”, așa este prezentat rapidistul azi pe contul de socializare al Primăriei Fărcașa.

Foto (c) Primăria Fărcașa
Foto (c) SuperLiga Romania

Răzvan Phillipe Onea (născut în 19 mai 1998, la Paris) joacă pe postul de fundaș. ”A fost transferat la Rapid în iarna anului 2022 de la Politehnica Iași, formație din eșalonul secund, semnând un contract valabil doi ani și jumătate. (…) A fost om de bază la Politehnica Iași, echipă la care a ajuns în 2019, de la CS Afumați. Onea a debutat pentru Rapid în etapa 22 a Ligii 1, în sezonul 2021 – 2022, într-o partidă disputată în deplasare, împotriva celor de la CSU Craiova. Acesta a fost introdus pe teren la începutul reprizei secunde”, se arată în prezentarea jucătorului pe site-ul echipei din capitală. (G.D.)

Sursă foto: Facebook / FC Rapid 1923, SuperLiga Romania, Comuna Farcasa Maramures

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Căpitan din Liga 1, la antrenamentele Academiei ”Emeric Dembroschi” Sighetu Marmației

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.