Noul antrenor al lui FCU Craiova este Nicolo Napoli. ”Noul” sună cumva bizar, dat fiind că italianul e la a noua descălecare în Oltenia, la echipa lui Adrian Mititelu. Invenția lui Mititelu cu Napoli la Craiova ar trebui să devină un brand, ca prazul și ca zaibărul.

La un astfel de palmares de reveniri pe banca tehnică a aceleiași echipe parcă ar fi și Cartea Recordurilor pusă într-o ingrată ipostază de uimire soră cu perplexitatea. Totuși, aduci de nouă ori același antrenor?, s-ar întreba poate sfioasă și Cartea Recordurilor și uluiții dintre noi. Ei bine, iaca se poate, muică. Cu nițică abnegație se poate orice.

E anevoie totuși de înțeles cum poți angaja pentru a noua oară un cetățean de care te-ai despărțit considerând că nu și-a făcut treaba cum se cuvine. Că doar nu l-ai pus pe liber de stelar ce a fost. Pe de altă parte e greu de priceput cum un antrenor revine pentru a noua oară într-un loc de unde a tot fost alungat.

Una peste alta, faptul că Nicolo Napoli revine la Craiova nu mai e defel o știre. O știre ar fi aceea că Napoli nu mai vine la Craiova. Greu de crezut însă că vom prinde cândva o astfel de știre.

PS: Imaginați-vă ce scheciuri ar fi făcut Amza Pellea, pe post de nea Mărin, cu un subiect atât de suculent. Oare pe cine ar fi pus din viața reală în pielea unor personaje precum Sucă ori Sache a lu Zăpăcitu?

Tiberiu Sabo

Sursa foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Nostimada și jocul de-a tânguiala

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.