După mai bine de un an, Ovidiu Hațegan va conduce din nou la centru un meci oficial. Arbitrul în vârstă de 42 de ani a fost delegat de CCA la partida Unirea Ungheni – Corvinul Hunedoara, manșa tur a barajului de promovare în Liga 2. Meciul se va juca sâmbătă, 3 iunie, de la ora 18:00, și va fi transmis în direct pe platforma www.frf.tv, la fel ca și celelalte 4 partide din play-off-ul de promovare în al doilea eșalon.

La finalul lunii martie a anului trecut, Ovidiu Hațegan a suferit un infarct miocardic acut la finalul unui antrenament. Intervenția chirurgicală a fost una cu succes, centralului fiindu-i montat un stent. La momentul acela, Hațegan se afla inclusiv pe lista arbitrilor care urmau să facă deplasarea în Qatar pentru Campionatul Mondial. A avut nevoie de o perioadă de recuperare, dar și-a reluat activitatea în camera VAR la doar 3 luni după operația prin care a trecut, la Supercupa României, primul meci cu sistem VAR în fotbalul românesc. Ulterior s-a aflat în camera VAR și la meciuri importante pe plan european.

Ultimul meci oficial pe care Ovidiu Hațegan l-a condus la centru a fost Olympique Lyon – FC Porto, 1-1, disputat pe 17 martie 2022, în Europa League.

Sursă informații și foto: FRF

CITEȘTE ȘI: Fotbal | Doi români în brigada de arbitri a finalei Ligii…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.