Etapa județeană

Cinci echipe au participat la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Cupa Tymbark Junior, la fotbal – fete, categoria Under 10. Cu patru victorii în patru partide, Școala ”Dr Ilie Lazăr” din Giulești (prof. Vladimir Semeniuc) a devenit campioana Maramureșului și va reprezenta județul la etapa zonală. Acolo unde vor mai fi prezente campioanele din Bihor, Satu Mare, Sălaj și Bistrița-Năsăud.

Pe locul 2 s-a clasat echipa Școlii ”Alexandru Ioan Cuza” din Baia Mare (prof. Vasile Mariș și Adrian Șuta), care a obținut trei victorii. Cu 6 puncte, Școala nr. 18 Baia Mare (prof. Octavian Dragomir și Carmen Marincaș) s-a clasat pe locul 3. 3 puncte a obținut echipa din Băița de Sub Codru (prof. Ioan Buciuman), fără puncte a terminat faza județeană echipa Școlii ”Ion Popescu” din Coaș (prof. Cristian Lucaci).

Au fost acordate și premii speciale. Cu 14 goluri, Anamaria Crăciunaș (”Alexandru Ioan Cuza”) a fost golgetera etapei județene. A fost desemnată și cel mai bun jucător. Ruxandra Pițura (Giulești) a fost aleasă cel mai bun portar.

Sursă informații și foto: prof. Octavian Dragomir

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – ONSȘ | Școala ”Lucian Blaga” Baia Mare merge la etapa zonală pentru U10

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.