Comisia de disciplină a UEFA a judecat, ieri, cazul deschis ca urmare a incidentelor de la meciul România – Kosovo 2-0, disputat pe 12 septembrie, din preliminariile Euro 2024. UEFA a decis să amendeze Federația Română de Fotbal cu 52.000 de euro, iar următorul meci organizat pe teren propriu să se dispute în spatele ușilor închise.

Capetele de acuzare au fost: afișarea și scandarea de mesaje politice, comportament rasist al suporterilor, aprinderea de torțe, aruncarea de obiecte pe teren și blocarea zonelor de acces public

Astfel, în urma sancțiunii dictate de UEFA, partida România – Andorra, programată pe 15 octombrie, de la ora 21:45, se va desfășura fără spectatori. Cu toate acestea, FRF a decis să permită accesul gratuit al copiilor sub 14 ani, organizați în grupuri, de la unități de învățământ preșcolar și școlar, școli de fotbal, grupe de juniori ale cluburilor de fotbal, doar cu câte un însoțitor la fiecare grup de 10 copii. Procedura completă de înscriere va fi anunțată în zilele viitoare.

Sursă informații și foto: FRF

CITEȘTE ȘI: Fotbal – naționala | Victorie cu speranțe de calificare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.