Naționala României întâlnește astăzi selecționata Belarusului, în a 7-a etapă din grupa I de calificare la Euro 2024. Dat fiind că partida nu se poate juca la Minsk, din motive deja cunoscute, se va disputa pe stadionul ”Szusza Ferenc”, din Budapesta, de la ora 21.45.

După șase meciuri jucate până acum, ”tricolorii” sunt pe locul 2 în clasamentul grupei, cu 12 puncte, două mai puțin ca liderul Elveția, și unul peste Israel. La Euro 2024 se califică primele două clasate din grupă. În această lună, în 15 octombrie, România mai joacă acasă cu Andorra, o partidă la care vor avea acces în tribune doar copiii sub 14 ani. În noiembrie ”tricolorii” au programate ultimele două meciuri, în deplasare cu Israel și acasă cu Elveția. Rămâne de văzut însă unde se va juca meciul programat în Israel și când, dată fiind starea de război de acolo.

Pentru a-și netezi calea spre calificare România trebuie neapărat să învingă astăzi la Budapesta. Pe hârtie e favorită, să sperăm că așa vor sta lucrurile și pe teren. Un teren care arată rău, cu un gazon care arată pe multe porțiuni ca al unei echipe sătești. Hai România! (T.V.S.)

Sursa foto: FRF

CITEȘTE ȘI: Fotbal – naționala | Lotul convocat de Iordănescu pentru meciurile cu…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.