Drumul ”tricolorilor” spre EURO 2024 continuă în luna septembrie, cu două meciuri pe teren propriu, ambele pe Arena Națională: sâmbătă, 9 septembrie, ora 21:45, România – Israel, iar marți, 12 septembrie, ora 21:45, România – Kosovo.

De astăzi, biletele pentru cele două meciuri sunt disponibile în aplicația Fan Arena. ”Descarcă aplicația din App Store (iOS) sau Google Play (Android), creează-ți cont (sau folosește un cont FRF.tv deja existent ca să te loghezi) și poți cumpăra bilete la meciurile României din preliminariile EURO 2024, cu Israel și Kosovo. Dacă ai deja aplicația mobilă Fan Arena by FRF în telefon, asigură-te că ai actualizat ultima versiune” – se explică pe site-ul FRF.

Prețurile biletelor: 35 lei de lei la peluze, 60 de lei la tribune, 300 de lei la VIP albastru și 500 de lei la VIP roșu. Cei ce vor achiziționa bilete la ambele partide, în peluze sau în cele două tribune, exceptând sectoarele VIP, vor beneficia de un pachet promoțional, cu o reducere de 15%, care se va aplica la întreaga comandă. Se pot achiziționa maxim 4 bilete la fiecare dintre cele două meciuri.

Va exista și de acestă dată o zonă dedicată părinților însoțiți de copii. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zonele destinate familiilor, la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maxim 5 bilete.

Tichetele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 29 iulie.

Sursă informații și foto: FRF

CITEȘTE ȘI: Fotbal | FRF își anunță candidatura pentru organizarea finalei Europa League…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.