Naționala României joacă astăzi cu Islanda, pe stadionul Laugardalsvollur, din Reykjavik (ora 21.45), cel de-al patrulea meci din preliminariile pentru Cupa Mondială din 2022 din Qatar. La conferința de presă dinaintea partidei, ieri, selecționerul Mirel Rădoi s-a arătat optimist, mărturisind că are o revanșă de luat după ce anul trecut nordicii ne-au jumulit elanul de a merge la Campionatul European.

E firesc ca Rădoi să se manifeste optimist înaintea meciului cu islandezii, altminteri de ce mai bătea drumul până acolo. În fișa postului unui selecționer trebuie să își aibă cuibul ei și încrederea în propria echipă. Nu de alta, dar el este cel care cheamă pe cine consideră de cuviință la lot, iar nu șoferul autocarului.

La conferința de presă Rădoi a fost simpatic, zicând că e cazat în aceeași cameră de hotel în care a stat și anul trecut, când Islanda ne-a bătut cu 2-1. Și mai simpatic ar fi dacă acum va fi avut o altă perspectivă a camerei, o perspectivă geometrică (ori artistică) răsturnată. Ca să se poată răsturna și scorul de anul trecut, așa încât de această dată să batem noi Islanda. Hai România! (Tiberiu Sabo)

Sursa foto: frf.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.