Recordul la goluri s-a înregistrat în etapa 11 din Liga 5 în partida dintre AS PHP Iadăra – AS Speranța Fersig. Un joc în care s-a înscris de 15 ori! Două dintre partide nu s-au disputat din cauza condițiilor meteo.

În seria I a Ligii 5, liderul Viitorul Copalnic Mănăștur s-a impus cu 4-0 la Fulgerul Lăschia. Pe locul 2 a urcat Voința Târgu Lăpuș, după succesul în deplasare la Chechiș. Scor, 2-0. Gruparea din Culcea a făcut egal (la 2) pe propriul teren cu Măgura Coaș și ocupă poziția 3, cu 23 de puncte. Partida Progresul Dumbrăvița – Rapid Satu Nou de Sus a fost reprogramată pentru 26 aprilie.

Rezultatele, aici.

Scorul etapei s-a înregistrat în seria II, în meciul PHP Iadăra – Speranța Fersig: 14-1. Ocupanta locului 1, Gloria Sălsig, a bifat victorie cu 2-1 acasă, cu ”urmăritoarea” din Mireșu Mare. Gloria rămâne astfel liderul seriei, cu 30 de puncte, și s-a distanțat la șase puncte de ocupanta locului 2, AS Mireșu Mare. Pe 3 este AS PHP Iadăra, cu 21 de puncte. Și aici a fost amânat un joc din cauza condițiilor meteo. Este vorba despre partida ACS Satu Nou de Jos – ACS Viitorul Gârdani. Se joacă în 14 aprilie.

Rezultatele, aici.

Sursă informații: AJFMM. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 5 | 9 meciuri, 47 de goluri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.