Romulus Buia este noul antrenor al CSM Sighetu Marmației, echipă care își dorește promovarea în Liga 3 la finele unui sezon care nu a început încă…

”Obiectivul echipei noastre în acest sezon, care încă nu se știe când va începe, este acela de a promova în Liga a III-a. În cazul în care obiectivul va fi îndeplinit, pe banca echipei tehnice trebuie să stea un antrenor cu licență B, așadar a fost adus ca și antrenor al echipei, Romulus Buia, fostul mare jucător al României”, anunță oficialii CSM Sighetu Marmației pe contul de socializare.

”Cel care s-a ocupat de pregătirea echipei de seniori până în prezent a fost directorul tehnic, Ionel Hotea, acesta urmând să își păstreze funcția și să pregătească în continuare echipa de juniori”, precizează sursa citată.

Romulus Buia (născut în 15 iulie 1970 în Baia Mare) a jucat pentru echipe precum FC Baia Mare, Universitatea Craiova, Sportul Studențesc, Dinamo București și Poli Timișoara. În străinătate a evoluat pentru Germinal Beerschot (Belgia). A jucat pentru naționala României două meciuri. A fost antrenor la FC Maramureș Universitar și ACS Fotbal Comuna Recea, director tehnic la CS Minaur Baia Mare și, din septembrie 2020, a fost numit director tehnic la ACS Poli Timișoara.

Sursă foto: liga2.prosport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.