Meciurile din Liga 4 se reiau azi, anunță Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. În seria Nord sunt programate azi și mâine meciurile din etapa 10. Tot în 26 și 27 martie se joacă în Seria Sud partidele din etapa 12.

CSM Sighetu Marmației este, după 9 etape, liderul seriei Nord. Sighetenii au câștigat opt jocuri și au un avans de patru puncte față de Salina Ocna Șugatag, ocupanta locului 2. Respectiv de cinci puncte față de Bradul Vișeu de Sus, gruparea de pe locul 3. În seria Sud, CS FC Suciu de Sus este lider după 11 etape, cu 10 victorii. Plus trei puncte față de Gloria Tăuții Măgherăuș, gruparea de pe poziția secundă. Cinci puncte în fața șișeștenilor de la Unirea, ocupanții locului 3.

CSM Sighetu Marmației
FC Suciu de Sus

Federația Română de Fotbal a stabilit prin tragere la sorți jocurile de baraj pentru pomovarea în Liga 3, sezonul 2022/2023. Campioana Maramureșului va lupta pentru promovare contra campioanei din Sălaj. Prima manșă se va disputa în 18 iunie (ora 18.00), în Sălaj. Returul va avea loc în 25 iunie (ora 17.30), în Maramureș.

⚽️ Programul etapei în Nord, aici.
⚽️ Programul etapei în Sud, aici.

Sursă foto: CSM Sighetu Marmației, FC Suciu de Sus

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Sălaj vs Maramureș, în barajul pentru Liga 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.