Etapa 13 a fost cu ghinion pentru Academica Recea. După ce în etapa precedentă reușise să administreze liderului Progresul Șomcuta Mare prima înfrângere din actualul sezon de Liga 4, apropiindu-se la un singur punct, la Groșii Țibleșului Academica a pierdut cu scor de neprezentare. Progresul a învins acasă Lăpușul. Echipa din Șomcuta rămâne pe locul 1 în Seria Sud, cu 31 de puncte. Academica se menține pe poziția 2, dar la distanță de patru puncte. Bradul este pe locul 3, la un singur punct în urma celor din Recea.

În Seria Nord, echipele de pe podiumul actual au repurtat victorii fără emoții, fiecare la câte trei goluri diferență. Recolta rămâne lider cu 27 de puncte. Este urmată de Avântul cu 24 și de Bradul cu 22.

Rezultate Seria Sud, etapa 13: Gloria Tăuții Măgherăuș – Minerul Baia Sprie 3-4, Bradul Groșii Țibleșului – Academica Recea 3-0, Progresul Șomcuta Mare – FC Lăpușul Târgu Lăpuș 4-0, Unirea Șișești – Atletic Lăpuș 6-2.

Rezultate Seria Nord, etapa 14: Recolta Săliștea de Sus – Plimob Sighetu Marmației 3-0, Bradul Vișeu – AS Remeți 3-0, Iza Dragomirești – Zorile Moisei 2-3, Avântul Bârsana – Salina Ocna Șugatag 6-3.

Sursă informații: Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Sursă foto: Avântul Bârsana

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Se schimbă sistemul competițional în Ligile 4 și 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.