S-au jucat meciurile programate de etapa 11 din Seria Sud a Ligii 4 din Maramureș: Gloria Tăuții Măgherăuș – AFC Șișești 4-1, Bradul Groșii Țibleșului – AFC Atletic Lăpuș 1-1, Progresul Șomcuta Mare – Minerul Baia Sprie 6-1, CS Fărcașa – Academica Recea 0-4. Lăpușul Târgu Lăpuș a stat. Progresul rămâne liderul seriei, cu 28 de puncte. Este urmată de Academica (24 puncte) și Bradul (20).

Seria Nord se va relua la finele acestei săptămâni. Cu meciurile din etapa 9. Aici Recolta Săliștea de Sus este pe primul loc, cu 21 de puncte. Este ”urmărită” de trei echipe cu câte 18 puncte fiecare: Bradul Vișeu de Sus, Avântul Bârsana și Salina Ocna Șugatag.

Atât Seria Sud, cât și Seria Nord se vor încheia în 12 mai. Primele două echipe din fiecare serie vor participa la turneul Final Four. Asta cu condiția să aibă Certificatul de Identitate Sportivă. Turneul se va disputa în sistem tur-retur, în 19 și 26 mai. În tur, meciurile sunt: locul 2 Seria Sud vs locul 1 Seria Nord, locul 2 Seria Nord vs locul 1 Seria Sud. Finala se va juca și ea tur-retur, în 1 și 8 iunie. Urmând ca gazda primului meci să se stabilească prin tragere la sorți.

Campioana Maramureșului va înfrunta în barajul de promovare în Liga 3 campioana din Bihor. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur, în 16 iunie și 23 iunie. (G.D.)

Imagine de la Pixabay

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Se schimbă sistemul competițional în Ligile 4 și 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.