În acest weekend se desfășoară meciurile din Liga 4. În seria Sud – etapa cu numărul 13, iar în seria Nord – etapa a 11-a.

În seria Sud, liderul CS FC Suciu de Sus joacă acasă în compania celor de la CS Viitorul Ulmeni. Obținerea unui nou succes pare a fi o misiune facilă dat fiind că echipa din Ulmeni este pe penultimul loc în clasamentul seriei, având doar trei victorii în 12 partide disputate.

La două puncte în spatele celor din Suciu de Sus sunt trei echipe: Șișești, Târgu Lăpuș, Tăuții Măgherăuș. Unirea Șișești (locul 2) merge la Gloria Tăuții Măgherăuș (locul 4) duminică, 3 aprilie. În timp ce Lăpușul (locul 3) joacă acasă contra grupării Groșii Țibleșului (locul 9).

Două echipe s-au retras în seria Nord. Este vorba despre CSO Borșa (locul 8, 6 puncte) și Metalul Bogdan Vodă (locul 9, 4 puncte). Liderul CSM Sighetu Marmației (27 puncte) ar fi trebuit să evolueze în deplasare la Borșa. Așa că stă în această rundă. Salina Ocna Șugatag, ocupanta locului 2 în serie, la patru puncte distanță de sigheteni are meci în deplasare la Vișeu de Sus. Bradul este pe locul 3, cu 20 de puncte. (G.D.)

Sursa foto: pixabay.com

Citește și: Fotbal – Liga 3 | Primele confruntări din play-off și play-out

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.