S-au disputat meciurile etapei 16 în Sud, respectiv ale etapei 13 în Nord. Liderii celor două serii rămân pe poziții, repurtând victorii categorice. Atât Academica Recea, cât și Avântul Bârsana au înscris câte șase goluri.

În seria Sud s-au disputat meciurile din etapa 16 a Ligii 4. Liderul Academica și-a respectat blazonul și s-a impus detașat în deplasarea la ASCF Lăpuș R. Scor final, 0-6. La pauză, 0-2. Gloria Tăuții Măgherăuș și Bradul Groșii Țibleșului și-au câștigat meciurile la ”masa verde”, dat fiind că adversarele lor din această rundă, Viitorul Ulmeni și CS Seini și-au retras echipele de seniori din Liga 4 și pierd toate jocurile din retur cu 0-3. Învingătoare au ieșit din această etapă și Lăpușul Târgu Lăpuș (2-1 cu Progresul Șomcuta Mare), CS Fărcașa (4-0 cu Minerul Baia Sprie) și Unirea Șișești (4-1 cu Carmen Satulung).

În urma acestor rezultate, Academica rămâne pe locul 1 cu 45 de puncte. Este urmată de Gloria cu 39 de puncte și de Lăpușul Târgu Lăpuș cu 34. Următoarea etapă se dispută miercuri, 12 aprilie.

Clasamentul seriei Sud, aici.

În Nord, în etapa 13, Avântul s-a impus cu 6-2 (0-1) în deplasare la Bradul Vișeu. Recolta Săliște de Sus a câștigat partida cu Plimob Sighetu Marmației cu 2-1 (0-1), iar Zorile Moisei a obținut victoria cu 3-1 (0-1) în deplasare la Iza Dragomirești. Meciul dintre Salina Ocna Șugatag și Luceafărul Strâmtura a fost amânat pentru 26 aprilie.

Avântul se menține pe locul 1 în serie, cu 31 de puncte. Cu 29 de puncte, Zorile Moisei ocupă locul secund, iar Luceafărul Strâmtura este pe 3. Etapa următoare este programată pentru 21 aprilie.

Clasamentul seriei Nord, aici.

Sursă informații: AJFMM. Sursă captură foto: Academica Recea.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – baraj promovare Liga 3 | Campioana Maramureșului va întâlni locul I din Bistrița-Năsăud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.