Sâmbătă și duminică s-au jucat meciurile etapelor 17 și 21 din seriile Nord și Sud ale Ligii 4 de fotbal. Ca o curiozitate, să-i spunem așa, în toate partidele disputate în Seria Sud una dintre echipe nu a înscris. Altfel zis învingătoarele au câștigat la 0.

În Seria Nord a fost derby, în etapa a 17-a, între echipele de pe locurile 1 și 2, Avântul Bârsana și Zorile Moisei. Derby a fost însă după pozițiile din clasament, fiindcă după scor nu a părut nicidecum așa, Avântul obținând o victorie consistentă.

În Seria Sud, după etapa 21, Academica Recea rămâne un lider lipsit de griji, la nouă puncte distanță de gruparea de pe locul 2, Gloria Tăuții Măgherăuș. Partida în care s-au marcat cele mai multe goluri, 9, a fost la Satulung. CS Seini și Viitorul Ulmeni și-au retras echipele de seniori din Liga 4 și pierd toate jocurile din retur cu 0-3.

Seria Nord: Salina Ocna Șugatag – Iza Dragomirești 4-1 (1-1), Bradul Vișeu de Sus – AS Remeți 2-3 (1-1), Avântul Bârsana – Zorile Moisei 7-0 (2-0), Luceafărul Strâmtura – Plimob Sighetu Marmației 1-1 (0-1).

Clasamentul îl găsiți aici.

Seria Sud: Gloria Tăuții Măgherăuș – CS Seini 3-0, Viitorul Ulmeni – Lăpușul Târgu Lăpuș 0-3, ASCF Lăpuș R – Progresul Șomcuta Mare 0-3 (0-1), Academica Recea – CS Fărcașa 4-0 (2-0), Carmen Satulung – CSO Minerul Baia Sprie 0-9 (0-7), Unirea Șișești – Bradul Groșii Țibleșului 4-0 (0-0).

Clasamentul, aici.

Sursă informații: AJF Maramureș. Foto: Pixabay

CITEȘTE ȘI: Fotbal – Liga 5 | 1-10 a fost scorul etapei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.