Sursă foto: Primăria Vișeu de Sus

Academica Recea s-a impus cu 3-0 (2-0) în fața celor de la Bradul Vișeu de Sus în turul finalei Ligii 4. Golurile au fost înscrise de Adrian Tarța (min. 3 și 33) și Denis Sabadâș (min. 64). Returul are loc mâine, în Vișeu de Sus, începând cu ora 17.00.

Reamintim. Academica Recea a terminat pe locul secund sezonul regulat. Cu un punct mai puțin decât Progresul Șomcuta Mare, liderul Seriei Sud, Recea a câștigat 12 jocuri și a făcut un egal în parcursul de 16 partide. În semifinale Academica și-a măsurat forțele cu Recolta Săliștea de Sus. În tur, la Recea, victoria a revenit gazdelor cu 4-1. Scorul nu a fost cu mult mai blând în retur, la Săliștea de Sus, unde gruparea din Recea s-a impus cu 4-2.

Bradul Vișeu de Sus a ajuns în faza semifinalelor de pe locul secund al Seriei Nord din Liga 4. Având 10 victorii și 2 egaluri în 14 meciuri disputate. Vișeuanii s-au clasat la două puncte distanță de liderul Recolta Săliștea de Sus. În semifinale, Bradul s-a duelat cu Progresul Șomcuta Mare. A învins-o cu 2-1 și în Vișeu, și în Șomcuta.

Campioanele Ligilor 4 din Bihor și Maramureș se vor confrunta în barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024-2025. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur, în 16 iunie, ora 18.00, respectiv în 23 iunie, ora 17.30. (G.D.)

Regulamentul complet al barajului de promovare în  Liga 3, aici.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – preliminarii WEURO 2025 | Maramureșeanca Sonia Bumbar, debut pentru naționala de senioare

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.