Bradul Vișeu de Sus și Academica Recea își dispută titlul de campioană a județului Maramureș în sezonul 2023/2024. Finala Ligii 4 se joacă în sistem tur-retur. În urma tragerii la sorți efectuate zilele trecute la Asociația Județeană de Fotbal Maramureș, primul meci se dispută duminică, 2 iunie, de la ora 17.00, în Recea. Returul este programat sâmbătă, 8 iunie, de la ora 17.00, în Vișeu de Sus.

Academica Recea (sursă foto, Academica Recea)
În finală după ce a fost pe locul 2 în Seria Sud

Academica Recea a terminat pe locul secund sezonul regulat. Cu un punct mai puțin decât Progresul Șomcuta Mare, liderul Seriei Sud, Recea a câștigat 12 jocuri și a făcut un egal în parcursul de 16 partide. În semifinale Academica și-a măsurat forțele cu Recolta Săliștea de Sus. În tur, la Recea, victoria a revenit gazdelor cu 4-1. Scorul nu a fost cu mult mai blând în retur, la Săliștea de Sus, unde gruparea din Recea s-a impus cu 4-2.

Bradul Vișeu de Sus (sursă foto: Bradul Vișeu de Sus)
În finală după ce a fost pe locul 2 în Seria Nord

Bradul Vișeu de Sus a ajuns în faza semifinalelor de pe locul secund al Seriei Nord din Liga 4. Având 10 victorii și 2 egaluri în 14 meciuri disputate. Vișeuanii s-au clasat la două puncte distanță de liderul Recolta Săliștea de Sus. În semifinale, Bradul s-a duelat cu Progresul Șomcuta Mare. A învins-o cu 2-1 și în Vișeu, și în Șomcuta.

Campioanele Ligilor 4 din Bihor și Maramureș se vor confrunta în barajul de promovare în Liga 3, ediția 2024-2025. Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, tur-retur, în 16 iunie, ora 18:00, respectiv în 23 iunie, ora 17:30. (G.D.)

Regulamentul complet al barajului de promovare în  Liga 3, aici.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 4 | Bradul Vișeu de Sus și Academica Recea își dispută titlul de campioană a Maramureșului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.