Etapa 15 aduce un nou lider în Seria Sud din Liga 4. Nimic nu se schimbă în vârf de clasament în Seria Nord. Cele mai multe goluri (11) s-au înscris în Sud, acolo unde Academica s-a impus în fața celor de la Șișești.

După ce a sărit etapa precedentă de pe locul 3 pe poziția secundă din clasament, Bradul Groșii Țibleșului (32 puncte) este noul lider al Seriei Sud după etapa 15. Etapă în care Progresul Șomcuta Mare nu a jucat și a căzut pe locul 3 (31 de puncte), iar Bradul a învins CS Fărcașa cu 2-0. Academica trece pe locul 2 cu 31 de puncte, după victoria cu 8-3 repurtată în detrimentul celor din Șișești.

În Seria Nord, nu se produc schimbări în configurația primelor trei locuri din clasament. Recolta rămâne pe poziția I după egalul de la Bârsana, acumulând 31 de puncte. Bradul vine la distanță de trei puncte, pe locul secund. podiumul este completat de Avântul, cu 26 de puncte,

Seria Sud, etapa 15: Atletic Lăpuș – Minerul Baia Sprie 4-1, Gloria Tăuții Măgherăuș – Lăpușul Târgu Lăpuș 4-2, Bradul Groșii Țibleșului – CS Fărcașa 2-0, AFC Șișești – Academica Recea 3-8.

Seria Nord, etapa 12: Iza Dragomirești – Plimob Sighetu Marmației 3-4, Zorile Moisei – AS Remeți 2-2, Avântul Bârsana – Recolta Săliștea de Sus 0-0, Bradul Vișeu de Sus – Salina Ocna Șugatag 2-0.

Sursă informații: Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Credit foto Șișești vs Recea: Ioan Marchiș

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Se schimbă sistemul competițional în Ligile 4 și 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.