Fărcașa vs Groșii Țibleșului

”Campioană” la goluri a fost partida dintre FC Lăpușul Târgu Lăpuș și Gloria Tăuții Măgherăuș la finele săptămânii precedente. Când, în Sud, s-a jucat etapa 6, iar în Nord s-a consumat runda 5.

O singură echipă a reușit în Seria Sud să se impună în deplasare în această a șasea etapă: Bradul Groșii Țibleșului, care a învins cu 2-0 gruparea din Fărcașa. Lideră în Seria Sud este Progresul Șomcuta Mare, cu 15 puncte în cinci partide. Tot 15 puncte, dar din șase jocuri, a adunat și Bradul. În Seria Nord, tot numai o grupare a învins în deplasare: Iza Dragomirești, care a câștigat cu 3-1 jocul de la Plimob. Pe locul I rămâne Bradul Vișeu de Sus, chiar dacă în această rundă a suferit primul eșec al sezonului. Acasă la Salina.

Rezultatele din etapa 6, Seria Sud: Minerul Baia Sprie – Atletic Lăpuș 4-1, FC Lăpușul Târgu Lăpuș – Gloria Tăuții Măgherăuș 4-3, CS Fărcașa – Bradul Groșii Țibleșului 0-2, Academica Recea – AFC Șișești 2-1.

Clasamentul, aici.

Rezultatele din etapa 5, Seria Nord: Salina Ocna Șugatag – Bradul Vișeu de Sus 1-0, Plimob Sighetu Marmației – Iza Dragomirești 1-3, AS Remeți – Zorile Moisei 4-1, Recolta Săliștea de Sus – Avântul Bârsana s-a amânat.

Clasamentul, aici.

Sursă informații: AJFMM. Credit foto Fărcașa vs Groșii Țibleșului: Mircea Paușeniuc

Sălsig vs Gârdani

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 5 | Două Glorii, lidere de serii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.