În seria Sud din Liga 4 e derby: liderul Academica primește vizita celor din Tăuții Măgherăuș, ocupanții locului 2. În seria Nord se reiau meciurile. Cu etapa 12.

În acest weekend sunt programate meciurile din etapa 14 a seriei Sud din Liga 4 a Maramureșului. O etapă care planifică derby-ul Academica Recea – Gloria Tăuții Măgherăuș mâine, de la ora 15.00. Gazdele au 36 puncte și sunt pe locul 1 în serie. Gloria le ”suflă în ceafă” celor din Recea, la un singur punct distanță. Cele două s-au coonfruntat miercuri în sferturile Cupei României, în Tăuții Măgherăuș, victoria fiind a oaspeților din Recea cu 4-0. În tur, Gloria și-a câștigat meciul de pe propriul teren cu 1-0.

Meciurile din seria Sud, aici.

Acest final de săptămână aduce și primele meciuri în seria Nord a Ligii 4. Programate de etapa 12. Avântul Bârsana este la această oră liderul seriei, cu 25 de puncte. Cu două puncte mai puțin, Zorile Moisei ocupă poziția secundă în clasament. 19 puncte are Luceafărul Strâmtura, ocupanta locului 3. Aici derby-ul pentru primul loc se va juca în penultima etapă.

Meciurile din seria Nord, aici.

Sursă informații: Asociația Județeană de Fotbal Maramureș. Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 4 | Academica și Gloria, recitaluri de goluri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.