În seria Sud s-a înregistrat scorul etapei în Liga 4, Gloria Tăuții Măgherăuș trecând de CS Fărcașa cu 9-1. Victoria celor din Bârsana și egalul Zorilor duc la o nouă schimbare de lider în Nord.

În etapa 19 din seria Sud, Academica și-a consolidat poziția de lider cu încă o victorie. Repurtată de această dată în fața celor de la FC Lăpuşul Târgu Lăpuş 3-1. Gruparea din Recea are 54 de puncte. Gloria a făcut scorul etapei (9-1) cu cei din Fărcașa. Cu 45 de puncte, este pe poziția secundă în clasament. Urmată fiind, la distanță de trei puncte, de Progresul Șomcuta Mare. CS Seini și Viitorul Ulmeni și-au retras echipele de seniori din Liga 4 și pierd toate jocurile din retur cu 0-3.

Rezultatele etapei 19 în seria Sud: CS Seini – ASCF Lăpuș R 0-3, Unirea Şişeşti – Viitorul Ulmeni 3-0, Gloria Tăuții Măgherăuș – CS Fărcașa 9-1 (4-1), Progresul Şomcuta Mare – Minerul Baia Sprie 4-2 (2-1), Carmen Satulung – Bradul Groşii Ţibleşului 2-4 (1-3), Academica Recea – FC Lăpuşul Târgu Lăpuş 3-1 (2-1).

Clasamentul seriei Sud, aici.

În seria Nord, Zorile Moisei s-a împiedicat în deplasare la Ocna Șugatag, în timp ce Avântul a câștigat partida cu Luceafărul. Prin urmare, liderul seriei Nord se schimbă din nou. Avântul revine pe locul 1 cu 34 de puncte. La un punct depărtare e Zorile Moisei. Luceafărul, cu 26 de puncte, ocupă locul 3.

Rezultatele etapei 15 în seria Nord: Salina Ocna Şugatag -Zorile Moisei 0-0, Avântul Bârsana – Luceafărul Strâmtura 3-1 (2-1), Recolta Săliştea de Sus – AS Remeţi 3-2 (1-0), Bradul Vişeu de Sus – Plimob Sighetu Marmației 1-3 (1-1), Iza Dragomirești a stat.

Clasamentul seriei Nord, aici.

Sursă foto: Avântul Bârsana

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 4 | 12-1, scorul etapei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.