S-a jucat etapa 17, penultima, din Seria Sud a Ligii 4. Pe primele două locuri, cele care duc la turneul Final Four, se află Academica Recea cu 37 de puncte și Progresul Șomcuta Mare cu 35 de puncte. Bradul Groșii Țibleșului este plasată pe locul 3, la trei puncte depărtare de poziția secundă. În ultima etapă, Academica stă. Progresul joacă acasă cu Șișești, iar Bradul acasă cu Gloria.

Seria Sud, etapa 17: AFC Şişeşti – CS Fărcașa 1-3, Atletic Lăpuș – Lăpuşul Târgu Lăpuş 2-3, Minerul Baia Sprie – Academica Recea 2-4, Gloria Tăuții Măgherăuș – Progresul Şomcuta Mare 2-2.

Meciurile din ambele serii ale Ligii 4 se vor încheia în 12 mai. Primele două echipe din Sud și din Nord vor participa la turneul Final Four. Care se va disputa în sistem tur-retur, în 19 și 26 mai. În tur, meciurile sunt: locul 2 Seria Sud vs locul 1 Seria Nord, locul 2 Seria Nord vs locul 1 Seria Sud. Finala se va juca și ea tur-retur, în 1 și 8 iunie, urmând ca gazda primului meci să se stabilească prin tragere la sorți. (G.D.)

Imagine de la Pixabay.

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Se schimbă sistemul competițional în Ligile 4 și 5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.