Echipa de Liga 3 CSM Sighetu Marmației a întâlnit într-un prim meci de pregătire disputat în 2024 gruparea de Liga 4 Sportul Botiz (Satu Mare). Jocul s-a disputat pe terenul sintetic de la Colegiul Tehnic „Aurel Vlaicu” Baia Mare. Sighetenii s-au impus cu 4-1, pentru echipa antrenată de George Zima înscriind Abdulah Razak, Emanuel Mensah, Leo Mitrucsack și Denis Matiș. Antrenorul a rulat tot lotul avut la dispoziție. Următorul meci de pregătire se va juca mâine, 6 februarie, atunci când sighetenii îi vor întâlni la Satu Mare pe cei de la CSM Olimpia.

După 15 etape, CSM Sighetu Marmației este pe locul 5 în seria 10 a Ligii 3. Având șase victorii, trei egaluri și șase înfrângeri. Un total de 21 de puncte. Competiția se reia în 9 martie când sighetenii vor evolua pe propriul teren, în compania Lotus Băile Felix.

Trei etape mai sunt de disputat din această primă parte de campionat. În faza a doua, în fiecare serie se joacă play-off (între primele patru clasate) și play-out (între celelalte șase echipe). Play-off-ul în format tur-retur-tur, cu un total de 9 etape, Play-out-ul în format tur-retur, 10 etape. (G.D.)

Sursă: CSM Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Egal în primul amical al iernii, un transfer și un team manager optimist

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.