În a patra etapă a seriei 10 din Liga 3, CS Minaur Baia Mare s-a impus cu 5-1 în fața celor de la CS Luceafărul Oradea, în timp ce Progresul Șomcuta Mare a pierdut cu 1-4 jocul disputat la CSM Satu Mare.

CS Minaur Baia Mare a întâlnit azi pe propriul teren CS Luceafărul Oradea. De o parte gazdele cu maximum de puncte, de cealaltă oaspeții – fără niciun punct. Deznodământul a fost previzibil, nefiind loc de surprize: băimărenii s-au impus cu 5-1. Au înscris: Sebastian Serediuc (min. 2, 32), Mircea Donca (82), Vasile Pop (90), Cosmin Berindea (90+2) / Darius Gheban (14).

Progresul Șomcuta Mare a jucat în deplasare la CSM Satu Mare. Maramureșenii, aureolați de prima victorie din sezon repurtată săptămâna trecută, nu au reușit să adune punct(e) și din această etapă. Gazdele s-au impus cu 4-1, golurile fiind înscrise de Gabriel Cadar (15, 51), Florin Chitaș (49), Kevin Barth (27) / Pavel Nemeș (68).

În etapa a cincea din seria 10 a Ligii 3, Progresul Șomcuta Mare joacă acasă cu CSC Sânmartin, iar CS Minaur Baia Mare merge la SCM Zalău. Meciurile sunt programate pentru 10 octombrie, ora 15.00.

Sursă foto: Facebook / CS Minaur fotbal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.