Începutul de sezon este unul foarte bun pentru CS Minaur, care a contabilizat șase victorii din tot atâtea meciuri oficiale disputate, două în Cupa României și patru în campionat. Și pentru că tot e vorba și de Cupa României, Minaur va întâlni pe Poli Iași în 16-imi. Meciul se va disputa în Baia Mare, marți, 21 septembrie, de la ora 16.00 și va fi televizat de Digi Sport, Look Sport si Telekom Sport.

În campionat, Minaur a avut azi, acasă, un meci foarte greu cu SCM Zalău, echipă care a pierdut prima poziție săptămână trecută, când a fost învinsă suprinzător pe teren propriu de Șimleu.

Oaspeții au fost cei care au deschis scorul, în min. 7, când Sergiu Jurj a reluat din fața porții o centrare venită de pe stânga. Mai apoi, Minaur a încercat să mute jocul spre poartă sălăjenilor, a reușit de câteva ori, dar n-a marcat, chiar dacă ocazii au fost.

Minaur a egalat imediat după pauză, la doar două minute: Viorel Chinde a fost bine găsit cu o pasă de peste 50m, a șutat pe jos în colțul scurt din 10-11 m lateral dreapta și a marcat, cu toată opoziția a doi fundași: 1-1. În min. 73, a fost cel mai frumos gol al meciului, marcat din lovitură liberă de Ciprian Stanciu, după un șut peste zid, din 17m ușor lateral dreapta, o execuție cu piciorul drept la colțul lung: 2-1. Același Ciprian Stanciu avea să mărească diferența în minutele de prelungire, transformând un penalty: 3-1. Ultimul gol al partidei a fost marcat în al șaselea minut de prelungire, în urma unui corner de pe partea stângă, cu Răzvan Dulap reluând în plasă din 7-8 m: 3-2.

CS Minaur Baia Mare – SCM Zalău: 3-2 (0-1)

  • CS Minaur: 34. Alexandru Gudea – 21. Marius Potcoavă, 5. Gabriel Oiță, 3. Mihai Lazăr, 27. David Simion, 8. Denis Matei, 10. Mircea Donca, 93. Viorel Chinde, 24. Adrian Micaș, 17. Alin Văsălie, 99. Gabby Batchabi-Nana. Rezerve: 77. Raul Baila – 2. Cătălin Jucan, 22. Antonio Lung, 44. Adrian Bura, 14. Sergiu Ciocan, 11. Romario Rus, 9. Ciprian Stanciu, 20. Milian Urs, 28. Arthur Teut. Antrenor: Ciprian Danciu
  • SCM Zalău: Octavian Mureșan – Ionuț Ilieș, Andu Moisi, Răzvan Dulap, Dan Berci, Alex Nagy, Vadim Calugher, Raul Stanciu, Sergiu Negruț, Sergiu Jurj, Romaric Logon. Rezerve: Andrei Pop – Andrei Șumlea, Lorant Kis, Mihai Onicaș, Dănuț Cozma, Alexandru Jula, Mihai Doroftei, Mihai Forna, Alexandru Mare. Antrenori: George Zima, Alexandru Pop

Cealaltă echipă maramureșeană, Progresul Șomcuta Mare, a pierdut în deplasare (1-4) cu Lotus Băile Felix.

Rezultatele etapei a 4-a:

  • CFR 2 Cluj-Napoca – Someșul Dej: 1-2
  • CSM Satu Mare – Sportul Șimleu Silvaniei: 0-2
  • CS Minaur Baia Mare – SCM Zalău: 3-2
  • Lotus Băile Felix – Progresul Șomcuta Mare: 4-1
  • CA Oradea – Luceafărul Oradea: 4-1

Locul I în clasament e ocupat de CS Minaur, cu 12 puncte, urmată de CA Oradea, cu 10 puncte.

Sursă informații și foto: csminaur.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.