Cu gândul la… Metalurgistul Cugir, CS Minaur joacă mâine ultimul meci din play-off la Someșul Dej. Progresul Șomcuta Mare evoluează acasă în compania Luceafărului, ”partener” de retrogradare.

În ultima etapă de play-off din seria 10 a Ligii 3, CS Minaur joacă mâine la FC Someșul Dej. Băimărenii sunt liderii clasamentului, cu 58 de puncte. Someșul Dej este la polul opus, cu 37. În sezonul regular, sportivii antrenați de Ciprian Danciu au învins Someșul la Dej (3-1), dar au pierdut returul din Baia Mare (1-5). În play-off, a fost 0-0 în etapa 3 și 2-0 pentru CS Minaur în etapa 6.

Meciul este unul strict de bifat, deoarece nimic nu se mai poate schimba în configurația seriei. Toată atenția băimărenilor este îndreptată spre prima fază a barajului de promovare în Liga 2. Va avea loc în dublă manșă, în 25 și 28 mai. CS Minaur (locul 1, seria 10) va evolua în compania echipei Metalurgistul Cugir (locul 2, seria 9). Meciul decisiv se dispută pe Stadionul ”Viorel Mateianu” din Baia Mare. Câștigătoarea va întâlni în runda finală de promovare învingătoarea dintre CS Hunedoara (locul 1, seria 9) și CA Oradea (locul 2, seria 10). În dublă manșă, în 4 şi 8 iunie.

În play-out este penultima etapă. La Progresul Șomcuta Mare vine CS Luceafărul Oradea. Un joc din coada clasamentului, între două echipe condamnate la retrogradare. Maramureșenii sunt pe penultimul loc cu 20 de puncte, Luceafărul pe ultimul cu -10. Ultima etapă de play-out se va juca în 28 mai, când Progresul va evolua la Zalău.

Meciurile de mâine se dispută de la ora 18.00.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal | Sălaj vs Maramureș, în barajul pentru Liga 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.