CS Progresul Șomcuta Mare

CS Minaur Baia Mare merge la CSM Satu Mare, CS Progresul Șomcuta Mare primește vizita SCM Zalău cu prilejul etapei 19 din seria 10 a Ligii 3.

În ultima etapă, CS Minaur Baia Mare merge la CSM Satu Mare. Băimărenii sunt liderii seriei cu 36 de puncte și se gândesc deja la barajul pentru promovarea în Liga 2. Sătmărenii ocupă locul 9 în clasament, cu 18 puncte, și speră să facă rocada tocmai cu cealaltă reprezentantă a Maramureșului, CS Progresul Șomcuta Mare, întrucât locurile 9-10 din fiecare serie plus cel mai slab loc 8 din cele zece serii la finalul sezonului regular al Ligii 3 merg la baraj.

CS Progresul Șomcuta Mare va primi vizita SCM Zalău. Maramureșenii sunt pe locul 8 în clasament, cu 19 puncte. Oaspeții lor au 33 de puncte și sunt pe locul 2. Pentru echipa antrenată de Dănuț Sabou punctele sunt vitale, dat fiind că sătmărenii îi suflă insistent în ceafă la doar un punct depărtare.

În tur, CS Minaur Baia Mare a învins cu 4-0 CSM Satu Mare, în timp ce gruparea din Șomcuta Mare a pierdut cu 0-4 meciul de la SCM Zalău.

Meciurile etapei 19 se dispută mâine, de la ora 15.00.

Sursă foto: CS Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.