De la ora 15.00, mâine, CSM Sighetu Marmației evoluează pe propriul teren în compania CSM Victoria Carei. Joc din etapa 18, ultima din sezonul regulat al Ligii 3.

În etapa precedentă maramureșenii au pierdut cu 1-2 în Cluj-Napoca, înfrângere administrată de Sănătatea Servicii Publice. Cu 24 de puncte, CSM Sighetu Marmației este pe locul 4 în clasamentul Seriei 10. Tot câte 24 de puncte au, însă, Lotus Băile Felix și CSM Victoria Carei. Acestea două s-au aflat de altfel față în față în runda 17, scorul fiind 1-1.

Lotus va juca mâine acasă cu CS Minerul 1947 Ocna Dej (locul 8, 17 puncte). Un meci de rezultatul căruia soarta maramureșenilor depinde. Dar prima condiție de îndeplinit pentru ca sighetenii să își mențină poziția în clasament și să evolueze astfel în play-off în partea a doua de campionat este victoria împotriva Victoriei.

Sighetenii s-au impus în tur cu 4-3 la Carei.

Intrarea la meciul de mâine este liberă. Oficialii clubului sighetean anunță că – la accesul pe Stadionul Solovan – în locul biletelor de intrare se pot face donații pentru Mihaiță, un băiețel de 5 ani care are probleme de sănătate și are nevoie de sprijin în continuarea tratamentului. De asemenea, la finalul partidei se va organiza pe contul de Facebook al clubului o licitație în cadrul căreia vor fi scoate la vânzare ”un tricou semnat de toți jucătorii echipei de fotbal și o minge, sperăm noi, mingea calificării în play-off, iar banii rezultați vor fi redirecționați în scopul sprijinirii tratamentului lui Mihaiță”. (G.D.)

Sursă foto: CSM Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Victorie pentru CSM Sighet la Victoria Carei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.