CSM Sighetu Marmației (locul 5, seria 10, Liga 3) a disputat în cantonamentul de la Vișeu de Sus un meci de pregătire cu SC Olimpia MCMXXI Satu Mare (locul 9, seria 10, Liga 3). Maramureșenii s-au impus cu 2-0 grație golurilor marcate în prima repriză de Alexandru Zaharia și Theo Guigui. Antrenorul George Zima a rulat tot lotul avut la dispoziție.

CSM Sighetu Marmației a mai jucat în această iarnă și alte partide de pregătire. A fost, mai întâi, 4-1 cu Sportul Botiz (Liga 4, Satu Mare). Autori de goluri pentru maramureșeni: Razak, Mensah, Mitrucsack și Matiș. A urmat egalul la 2 cu CSM Olimpia Satu Mare (locul 2, seria 10, Liga 3). Golurile sighetenilor au fost date de Hreniuc și Guigui. Al treilea amical a fost în compania CS Minaur (locul 10, seria 10, Liga 3), în Baia Mare. Scor final, 0-0.

Următorul amical anunțat va fi pe Stadionul Municipal Solovan din Sighetu Marmației. Vineri, 23 februarie, începând cu ora 13:00, în compania echipei Gloria 2018 Bistrița Năsăud – liderul Seriei 9 din Liga 3. (G.D.)

Sursă: CSM Sighetu Marmației

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | CS Minaur Baia Mare și CSM Sighetu Marmației, 0-0 în joc amical

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.