Progresul Șomcuta Mare

A șasea etapă din seria 10 a Ligii 3 începe mâine cu meciul dintre FC CFR 1907 Cluj 2 și Progresul Șomcuta Mare. Visul maramureșenilor de a sparge gheața și a obține o primă victorie în acest sezon cel mai probabil mai are de așteptat… Liderul seriei, CS Minaur Baia Mare, merge la ultima clasată, CSM Satu Mare. O deplasare care pare o simplă formalitate pentru adjudecarea unei noi victorii.

Progresul Șomcuta Mare deschide mâine a șasea etapă din seria 10 a Ligii 3 în compania FC CFR 1907 Cluj 2. Progresul este o echipă aflată în suferință. Primele cinci etape ale sezonului 2021/2022 i-au adus patru înfrângeri. Cea mai recentă în etapa precedentă, pe propriul teren, în compania Asociației Club Sportiv CA Oradea 1910. Scor 1-3. Cu un singur punct (din egalul la 0 bifat în etapa 2, la Șimleu Silvaniei), maramureșenii sunt pe penultima poziție de clasament. Adversarii lor de mâine au ieșit învingători în etapa precedentă din confruntarea de la Luceafărul Oradea, scor 2-0. Cu 10 puncte în cinci etape, clujenii sunt pe locul 4 în clasament. Meciul dintre FC CFR 1907 Cluj 2 și CS Progresul Șomcuta Mare se joacă mâine de la ora 15.00.

Tot de la 15.00, dar sâmbătă, 2 octombrie, cealaltă reprezentantă a Maramureșului în Liga 3, CS Minaur, va evolua în deplasare la CSM Satu Mare. Băimărenii abordează această confruntare după egalul la 1 de la Șimleu Silvaniei. Prima partidă din sezon în care CS Minaur a cedat puncte. Cu 13 puncte, băimărenii sunt pe locul 1 în serie. Tot 13 puncte are și Asociația Club Sportiv CA Oradea 1910, departajarea fiind făcută de golaveraj: +10 pentru CS Minaur, +7 pentru orădeni. Sătmărenii de la CSM sunt tocmai în polul celălalt de clasament, fiind singura echipă din serie cu 0 puncte după cinci etape. În etapa anterioară, CSM a pierdut cu 0-7 meciul de la FC Someșul Dej.

Sursă foto: CS Progresul Șomcuta Mare, CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.