În a 10-a etapă din Liga 3 – seria 10 (prima rundă din retur), Progresul Șomcuta Mare s-a impus în Baia Mare cu 2-0 în fața celor de la CS Minaur.

Oaspeții deschid scorul încă din primul minut, prin Mihai Gherghel. Al doilea gol al partidei vine în minutul 53. Autor: Marco Petrean. CS Progresul Șomcuta Mare se impune astfel cu 2-0 în fața celor de la CS Minaur Baia Mare, contrazicând calculele de pe hârtie, dat fiind că – înaintea acestui joc – cele două adversare erau distanțate de 12 puncte, gazdele ocupând locul 2 în serie, iar oaspeții fiind pe 8.

Este a doua înfrângere pentru CS Minaur (prima a fost la CSC Sânmartin, 2-4), în timp ce pentru cei din Șomcuta Mare victoria de azi este a treia bifată în Liga 3 (după 4-1 cu CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei și 4-2 cu CS Luceafărul Oradea).

În tur, CS Minaur se impunea la Șomcuta Mare cu scorul de 3-1.

A fost ultima etapă din Liga 3 programată în acest an calendaristic. Campionatul este planificat să se reia în 13 martie, cu jocurile etapei a 11-a, când CS Minaur merge la Oradea pentru întâlnirea cu ACS CAO 1910 Oradea, iar la Șomcuta Mare vine ACS Unu Fotbal Club Gloria.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.