CS Minaur a fost învinsă astăzi cu 2-1 (2-1) în deplasare, la Sânmartin, de Lotus Băile Felix. A fost etapa cu numărul 4 din play-off-ul seriei 10 a Ligii 3. În ciuda acestei înfrângeri, gruparea băimăreană rămâne pe locul 1 în clasament, fiind favorită la ocuparea primului loc, cu cinci etape înainte de finalul competiției.

Băimărenii au început foarte bine partida, reușind să deschidă scorul la doar două minute după primul fluier, prin Viorel Chinde. Gazdele au reușit să egaleze în min. 24, după ce Sîrbu a transformat un penalty. Până la pauză gazdele au preluat și conducerea, Meșter reușind să-l învingă pe Băilă în min. 35.

În repriza a doua, în min. 57, Minaur beneficiază de un penalty, ratat însă de Ciprian Stanciu. Apoi, în decurs de doar un minut, Ricky Gneba este sancționat cu cartonașe galbene și este eliminat de pe teren. Până la finalul meciului, Minaur mai are o bară după un șut-centarare trimis de Potcoavă și respins în transversală de Beke.

  • CS Minaur (antrenor Ciprian Danciu): 77. Raul Băilă – 3. Răzvan Lazăr, 5. Gabriel Oiță, 2. Cătălin Jucan, 21. Marius Potcoavă, 10. Mircea Donca, 19. Ricky Gneba, 7. Sergiu Ciocan (99. Romariu Rus – min. 46), 93. Viorel Chinde, 9. Ciprian Stanciu, 17. Alin Văsălie (11. Marco Petran – min. 88). Rezerve neutilizate: 74. Emanuel Breban – 23. Ciprian Duruș, 8. Denis Matei, 22. Antonio Lung, 25. Cristian Tand, 27. David Simion
  • Cartonașe galbene: Gneba (62 și 63), Oiță 74), Ciprian Danciu (76)
  • Cartonaș roșu: Gneba (63)

În clasament Minaur e pe locul 1, cu 49 de puncte, urmată de CA Oradea, cu 45 de puncte.

În etapa următoare, în 30 aprilie, CS Minaur joacă în deplasare cu CA Oradea.

Sursă informații și foto: csminaur.ro

CITEȘTE ȘI: Handbal – EHF European Cup | Pentru o nouă finală de cupă europeană

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.