CS Minaur Baia Mare merge la ACS FC Someșul Dej, iar Progresul Șomcuta Mare primește vizita CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei în a treia etapă a seriei 10 din Liga 3.

Două meciuri, două victorii. Cu maximum de puncte, CS Minaur Baia Mare este, după două etape, liderul seriei 10 din Liga 3. În etapa precedentă, băimărenii au învins cu 4-1 ACS CAO 1910 Oradea. Adversara de mâine ai CS Minaur, ACS FC Someșul Dej, a adunat trei puncte care plasează echipa pe a șasea poziție de clasament. În etapa precedentă, dejenii au pierdut cu 0-1 meciul disputat la SCM Zalău.

Progresul Șomcuta Mare are un punct, grație căruia se află pe locul 8 în clasamentul seriei. Punctul a fost obținut în etapa a doua, când maramureșenii au evoluat în deplasare la ACS Unu Fotbal Club Gloria. CS Sportul 2007 Șimleu Silvaniei are 4 puncte și este pe locul 3 în clasament. În etapa anterioară, adversarii Progresului au învins cu 2-1 CSM Satu Mare pe propriul teren. Pentru gruparea din Șimleu Silvaniei aceasta este a doua deplasare în Maramureș în această săptămână, după ce în 22 septembrie a eliminat CSM Sighetu Marmației din Cupa României. Victorie obținută cu 2-1.

De la ora 17.00 au loc meciurile din etapa a treia, programate pentru ziua de mâine.

Sursă informații: Federația Română de Fotbal. Sursă foto: Progresul Șomcuta Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.