Cele două reprezentante ale Maramureșului în Liga 3 au meciuri acasă la finele acestei săptămâni. Progresul Șomcuta Mare primește vizita sătmărenilor de la CSM. CS Minaur Baia Mare va evolua în compania FC CFR 1907 Cluj SA 2. Meciuri din etapa 9, ultima a turului.

Ultima etapă din tur, prima victorie acasă?

Progresul Șomcuta Mare abordează confruntarea de mâine după prima victorie repurtată în acest sezon. 5-1 în deplasare la Luceafărul Oradea. Cele trei puncte astfel câștigate s-au alăturat celor două obținute în egalul (la 0) de la Șimleu Silvaniei și în cel de la FC CFR 1907 Cluj (la 3). Maramureșenii sunt pe locul 8 în clasament. În etapa a opta, CSM Satu Mare a jucat pe propriul teren și a remizat (la 2) cu Lotus Băile Felix. Patru puncte pentru sătmăreni (mai aveau trei puncte din victoria cu 4-1 de la Luceafărul) și penultimul loc în ierarhia seriei.

Planuri de trei puncte

În etapa precedentă, CS Minaur s-a impus cu 3-2 în deplasare la CA Oradea. Cu 19 puncte, băimărenii sunt pe locul 2 în clasament. La egalitate de puncte cu liderul Lotus Băile Felix. Golaverajul le departajează pe cele două echipe din vârful seriei 10. Ambele au câte 21 de goluri înscrise. Lotus a primit 7, CS Minaur a încasat 10. Un avans de patru puncte față de urmăritoarea Someșul Dej. FC CFR 1907 Cluj SA 2 a jucat acasă în etapa a opta. A câștigat cu 2-0 partida contra celor din Șimleu Silvaniei. Locul 4 pentru CFR 2, grație celor 14 puncte acumulate. Jocul dintre CS Minaur Baia Mare și FC CFR 1907 Cluj SA 2 are loc pe stadionul din Recea.

Meciurile se dispută mâine, de la ora 15.00. (G.D.)

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare, Progresul Șomcuta Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.