CS Minaur vs Sighetu Marmației

În a treia etapă din Liga 3, CSM Sighetu Marmației joacă mâine în deplasare la Olimpia MCMXXI Satu Mare. Tot la Satu Mare joacă și CS Minaur. Dar sâmbătă, cu CSM Olimpia.

Cu o victorie și un egal la activ, CSM Sighetu Marmației evoluează mâine în deplasare la Olimpia MCMXXI Satu Mare. Joc din a treia etapă a Ligii 3, Seria 10. Sighetenii au început sezonul cu o victorie în Baia Mare, repurtată în detrimentul celor de la CS Minaur. Scor 1-0. După care au terminat cu 3-3 confruntarea de pe Solovan cu Minerul Ocna Dej. Pe locul 4 în clasament este după două etape echipa antrenată de George Zima. Olimpia MCMXXI Satu Mare are un punct și este pe poziția 8.

CS Minaur joacă sâmbătă tot în Satu Mare, cu CSM Olimpia. După înfrângerea suferită acasă cu sighetenii, băimărenii au obținut primele trei puncte în etapa precedentă, când au întâlnit – tot pe Stadionul ”Viorel Mateianu” – Olimpia MCMXXI Satu Mare. Scor, 3-0. Echipa antrenată de Ciprian Danciu ocupă locul 5 în ierarhia seriei. CSM Olimpia are la activ două victorii în două partide și este pe poziția secundă în clasament.

Meciurile încep la ora 17.00. (G.D.)

Programul etapei, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.