În ultima etapă din sezonul regular al Ligii 3, seria 10, maramureșenii joacă în deplasare. CS Minaur Baia Mare merge la Cluj-Napoca pentru o întâlnire cu CFR 2. Progresul Șomcuta Mare va evolua la CSM Satu Mare.

Liderii seriei joacă la Cluj-Napoca

Din postura de lider al seriei 10 abordează CS Minaur ultima etapă din sezonul regular al Ligii 3, sezonul 2021/2022. Statut redobândit după victoria cu 1-0 înregistrată în etapa precedentă acasă, în compania Club Atletic Oradea – contracandidata la ”șefia” seriei. Băimărenii joacă mâine în deplasare la FC CFR 1907 Cluj 2, începând cu ora 15.00. În etapa anterioară, clujenii au pierdut cu 2-3 meciul disputat în deplasare la Sportul Șimleu Silvaniei. CS Minaur are 39 de puncte, având un avans de un punct față de ocupanta locului 2, Club Atletic Oradea. CFR 2 a adunat 21 de puncte, cu care deține locul 7. În tur, sportivii antrenați de Ciprian Danciu s-au impus cu 3-0.

Între vecine de clasament

Progresul Șomcuta Mare poartă ultima ”bătălie” din sezonul regular în deplasare la CSM Satu Mare. Sâmbătă, 26 martie, de la ora 15.00. Progresul a bifat victorie cu 5-0 în etapa anterioară, înregistrată acasă, în compania Luceafărului. CSM Satu Mare, în schimb, a făcut egal (la 2) în deplasarea de la Lotus. Maramureșenii au 17 puncte și sunt pe locul 8 în ierarhia seriei. Adversarii lor au cu două puncte mai puțin și sunt o poziție mai jos în clasament. Confruntarea din tur s-a terminat la egalitate, la 0.

Echipele plasate pe primele patru locuri în fiecare serie merg în play-off. Miza este accesul la barajele de promovare. Grupările de pe locurile 5-10 merg în play-out. Unde bătălia se dă pentru evitarea retrogradării. (G.D.)

Rezultatele și clasamentul la zi, aici.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

CITEȘTE ȘI:
Fotbal – Liga 3 | Minaur învinge și redevine lider

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.