Ambele reprezentante ale Maramureșului în Liga 3 și-au pierdut meciurile din etapa 7. CS Minaur Baia Mare a fost învinsă de Lotus Băile Felix și a căzut pe locul 2 în clasament. Progresul Șomcuta Mare a degustat din nou înfrângerea, de data aceasta administrată de Someșul Dej.

CS Minaur Baia Mare a suferit azi prima înfrângere din sezonul 2021/2022 al Ligii 3. CS Lotus Băile Felix s-a impus cu 3-1 (2-1) și a trecut pe locul 1 în seria 10.

Ocupantele primelor două poziții din seria 10 a Ligii 3, CS Minaur Baia Mare (locul 1) și CS Lotus Băile Felix (locul 2), s-au confruntat azi pe stadionul din Recea, în joc contând pentru a șaptea etapă. Derby-ul a început cum nu se poate mai bine pentru băimăreni, Donca deschizând scorul în minutul 7. Trei minute mai târziu Codoban egalează, iar în minutul 25 punctează din nou și Lotus trece în avantaj. În minutul 74, Popa închide tabela la 1-3.

Despărțite înaintea meciului de azi de doar un singur punct, jocul de azi duce echipa CS Minaur pe locul 2, Lotus devenind noul lider al seriei. Aura de invincibilitate construită de jucătorii lui Ciprian Danciu în 10 meciuri (patru de Cupa României și șase de Liga 3) se ”dizolvă” azi.

Nici Progresul nu a avut zi mai norocoasă azi. Echipa din Șomcuta Mare a întâlnit Someșul Dej pe propriul teren, victoria revenindu-le oaspeților cu 3-2 (1-1). Ionescu a deschis scorul în minutul 22: 0-1. Batin egaleză după circa un sfert de oră. Ferhaoui în minutul 56 readuce echipa din Dej în avantaj, iar Cristea – cu 10 minute înainte de fluierul final – sporește avantajul. Astfel, maramureșenii rămân fără victorie și după runda 7 din Liga 3.

În etapa viitoare, programată pentru 16 octombrie, CS Minaur merge la ACS CA Oradea, iar Progresul joacă la Luceafărul Oradea.

Sursă foto: CS Minaur Baia Mare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.